You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Overweeg je het integreren van een (extra) entresolvloer in jouw magazijn inrichting? Dat is een goed idee, zeker als je meer ruimte nodig hebt. Een entresolvloer is een zelfdragende constructie. Door de stevigheid van het ontwerp en het materiaal creëert dit gemakkelijk een sterke extra verdieping in het pand. Entresolvloeren staan daarom ook wel bekend als tussenvloer of verdiepingsvloer. Ook wordt deze zelfdragende verdieping wel omschreven als een magazijn mezzanine.

Entresolvloer bij EAB

Kies je voor een entresolvloer van EAB, dan ben je verzekerd van optimaal ruimtegebruik. Wij kijken naar de hoogte, breedte en lengte van je bedrijfsruimte. Ieder gebouw is uniek. Daarom werken we met flexibele ontwerpen en maken we graag een entresolvloer op maat.

Duurzame entresolvloer

EAB staat voor duurzame producten. Met behulp van onze eigen technische ontwerpafdeling zijn ook onze magazijnvloeren ‘Built to last’. Ben je benieuwd hoe wij zorgen voor slimme én duurzame oplossingen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies. We adviseren je graag over een geschikte entresolvloer voor jouw magazijn.

Entresolvloer voor magazijn

Entresolvloeren zijn toepasbaar in allerlei verschillende soorten bedrijfsruimten. Toch is zo’n tussenvloer vooral voordelig in een magazijn of opslagruimte. Het geeft direct een efficiënte extra ruimte voor bijvoorbeeld meer opslag.

Draagvermogen van een entresolvloer

Een verdiepingsvloer die goed past binnen jouw magazijn, moet aan bepaalde technische eisen voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het draagvermogen van jouw entresol. Gelukkig zijn entresolvloeren geschikt voor allerlei soorten bezettingen.

Per vierkante meter kan het draagvermogen ongeveer tussen de 300 en 2.500 vierkante meter zijn. Geen idee hoeveel jouw gewenste bezetting ongeveer weegt? Wij denken graag mee welke entresolvloer het beste past.

Stelling ondersteunende entresolvloer

Werkt jouw magazijn met (pallet)stellingen van EAB? Dan is de stelling ondersteunende entresolvloer ook een optie. Hiermee krijg je een extra niveau bovenop de stellingen. Dat is bijvoorbeeld erg handig voor gebruik als orderverzameling opslagmagazijn.

Entresolvloer laten plaatsen

EAB verzorgt niet alleen een geschikte mezzanine, we kunnen hem ook voor je plaatsen. Onze vakmannen zorgen altijd voor een gegarandeerd veilige en duurzame werkplek. Zo ook op en onder de nieuwe entresolvloer.

Kosten entresolvloer

De kosten van een op jouw bedrijfsruimte afgestemde entresolvloer zijn sterk afhankelijk van de afmetingen en het gewenste draagvermogen. Met de juiste basisinformatie maken we een vrij accurate schatting van de prijs. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte aan. Bel hiervoor naar +31 182 640 423 of stuur een berichtje via onze contactpagina.

WaAanvullende producten voor entresolvloer

Naast entresolvloeren bieden we ook allerlei accessoires voor jouw ideale mezzanine. Denk hierbij aan trappen naar de entresolvloer, zelfsluitende doorgangen, gemotoriseerde laadpanelen en een tip gate.

Krijg je liever advies over welke accessoires toegevoegde waarde hebben binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Entresolvloer EAB

Waarom entresolvloer door EAB

Het is van groot belang dat een entresolvloer wordt geplaatst met oog voor detail. EAB weet wat de basis legt voor een veilige constructie in de juiste maat. We werken dan ook met een eigen designafdeling. Al onze entresolvloeren zijn volledig uitgevoerd in staal en bovendien uiterst duurzaam

Neem contact op