You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Onze prodcuten

EAB’s producten zijn het resultaat van intern ontwikkeld concept. Dit geldt voor het volledige proces, vanaf het selecteren van het materiaal tot het installeren van het product. EAB’s technische principes spelen een belangrijke rol in dit proces.

Kom hier meer te weten over onze ontwikkelings principes.

Solidariteit

Het begint met een idee, wat uitgroeit tot een visie, resulteert in een tekening, een ontwerp, en een oplossing voor je bedrijf. Als je idee werkelijkheid wordt, een solide werkelijkheid met een lange levensduur, zal EAB elke stap van de weg aan je zijde blijven.

Relaties

Door wederzijdse toewijding, inzet, flexibiliteit en hoge eisen, werken we aan de relatie met onze klanten, werknemers, leveranciers en letten we op de wereld om ons heen.

De lange termijn.

Bij EAB denken we altijd op de lange termijn als we investeren, wanneer we beginnen met een samenwerking, als we bouwen, in dienst nemen of met iets nieuws beginnen waarvan wij de aanstichter zijn.

de belofte van EAB Built to last

EAB’s Duurzaamheids boek

Built to Last®. Dit zegt alles over hoe wij denken en handelen hier bij EAB. Dit is een belofte aan onze klanten, maar ook een belofte aan onze werknemers, leveranciers en iedereen waarmee we samenwerken.

Lees EAB’s Duurzaamheids boek hier.