You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Vanaf het begin is het merk EAB opgebouwd rond de woorden Built to Last®. Dit is een belofte die wij doen aan onze klanten en waar wij dan ook continue naar streven dit na te komen. Built to Last® is een geregistreerd trademark in Zweden en is in bezit van EAB.

EAB heeft veel te bieden onder zijn Built to Last® koepel, niet alleen als het aankomt op onze relaties en onze belofte, maar we willen ook graag uitleggen waarom onze oplossingen blijvend zijn. Hiervoor hebben wij EAB Ontwikkelings Principes ontwikkeld.

Feiten en uitleg

EAB’s Ontwikkelings Principes is een concept dat onze manier van denken verwoord, op het gebied van design en duurzaamheid. Het document betreft de feiten en uitleg van de principes, wetten en regels die wij altijd volgen voor het ontwerpen en produceren van onze magazijninrichting, deuren en (stalen) gebouwen.

Duurzaamheid over de tijd

Dit is voor ons een manier om uit te leggen waarom onze producten zich onderscheiden van de rest en waarom wij duurzaamheid kunnen garanderen. Maar, het belangrijkste van alles is dat jij, onze klant, zich veilig en vertrouwd voelt met een product dat na vele jaren nog net zo goed werkt als op dag één. Het gaat om veiligheid, maar het betekent ook dat deze oplossing een goede investering is.

Over EAB built to last Palletstellingen

Meer weten? Neem contact op

Neem contact op, en we zullen u meer vertellen waarom EAB’s oplossingen blijvend zijn.

Neem contact op