You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
EAB fabrik
Een oplossing van EAB komt niet met een houdbaarheidsdatum, maar is gemaakt om tientallen jaren te blijven staan. De reden hiervoor is simpel maar eerlijk. Onze producten zijn gemaakt van goede materialen,  Met een beetje bescheiden perspectief, noemen wij dit (Smålandische) duurzaamheid.
Met een goede motivatie en de mindset van een ondernemer, verkoopt, ontwerpt, produceerd en installeert EAB magazijninrichtingen, deuren en staalconstructies en gebouwen met een hoge kwaliteit en zo aangepast dat het perfect past bij onze klanten met hun eigen specifieke wensen. Elke klant moet een tevreden klant zijn.
Opgericht

1957

Hoofdkantoor & productie

Smålandsstenar, Zweden

Fabrieksopervlak

57 600 m²

Aantal medewerkers

+/- 380

Omzet

200 Miljoen Euro

EXPORT VERHOUDING

+/- 30%

PRODUCTEN

Magazijninrichting, deuren en (stalen) gebouwen.

Markten

Europe, North America and Asia

Dochterondernemingen

Noorwegen, Finland, Nederland, Tsjechië, Denemarken en Canada.

Eigenaren

EAB is onderdeel van de familiebedrijven van Per-Åke Andersson en Sven-Gunnar Andersson

ONZE WAARDEN

EAB wil de eerste keus van de klant zijn voor magazijninrichting, deuren en (stalen) gebouwen. Wij willen ook de meest interessante werkgever in de omgeving zijn. De missie van EAB is dan ook om er zeker van te zijn dat elke klant een tevreden klant is en elke werknemer een tevreden werknemer.

Maatwerk

De wensen of problemen van de klant moeten altijd de kern zijn van onze product ontwikkeling.

Kwaliteit

EAB zal altijd worden geassocieerd met kwaliteit in alles dat we maken en verkopen. Volgens ons bestaat deze kwaliteit uit onze toewijding, expertise en de mogelijkheid onze producten aan te passen op de wensen van onze klanten.

Toewijding

EAB’s samenwerking met klanten is gekenmerkt door toewijding tijdens het gehele proces, vanaf het eerste contact tot oplevering. Toewijding is belangrijk in alle relaties, inclusief deze met onze werknemers en leveranciers. Dit is mogelijk door een platte orginisatie structuur en hoog verantwoordelijksgevoel bij onze werknemers.

Expertise

Aanpassing en toewijding vragen om expertise. Door ruime ervaring, en het continu blijven leren kan EAB zekerheid geven van de hoge expertise bij al onze werknemers.

Over EAB built to last Palletstellingen

WIL JE MEER WETEN OVER EAB?

Heb je vragen, laat het ons weten. We zijn er om te helpen.

Contact