You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Afval en restant product scheiding

De hoeveelheid afval moet worden verminderd en het restant product moet zoveel mogelijk worden gescheiden. Wij streven naar het verminderen en waar mogelijk, het stoppen met milieuvervuiling door het blijven ontwikkelen en verbeteren van onze productie processen.

Wetgeving en regels

Wetten en regels die van toepassing zijn moeten worden nageleeft en er moet een duidelijke en open houding zijn richting de autoriteiten en in het openbaar.

Materialen, oppervlakte behandelingen en de processen.

De impact op het milieu door onze producten zal minimaal zijn gezien de levensduur. Dit komt doordat de materiaal keuze en de oppervlakte behandelingen met een milieu bewuste blik gemaakt en gedaan worden. Processen en omgang met het milieu zal altijd in overweging worden genomen tijdens het selecteren van leveranciers.

Het gebruik van machines en materialen moet optimaal en gestroomlijnt zijn om verspilling van materiaal en energie tegen te gaan. Het bedrijft streeft ernaar zo min mogelijk grondstoffen te gebruiken bij het verpakken en transporteren.

de belofte van EAB Built to last

EAB’s Duurzaamheids boek

Built to Last®. Dit zegt alles over hoe wij denken en handelen hier bij EAB. Dit is een belofte aan onze klanten, maar ook een belofte aan onze werknemers, leveranciers en iedereen waarmee we samenwerken.

Lees EAB’s Duurzaamheids boek hier.