You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

De belofte naar onze klanten

De klant moet het gevoel hebben veilig te zijn bij ons als het aankomt op expertise en ervaring. Daarom kiezen wij ervoor alleen te leveren wanneer we zeker zijn van onze zaak. We moeten zeker zijn dat onze producten geschikt zijn voor de omstandigheden waarin het gebruikt gaat worden. We moeten flexibel, snel en rendabel zijn, maar dit mag niet ten koste gaan van de producten en diensten die wij beloven aan de klant.

Verantwoordelijkheid van onze werknemer

EAB ondersteunt de ontwikkeling van zijn werknemers zodat iedereen weet wat er verwacht wordt en er zeker van kan zijn dat het juist gebeurd. Niet alleen de eerste keer maar elke keer opnieuw. Over elke fout of mankement moet open worden gepraat zodat dit altijd tot verbetering zal leiden.

We voldoen aan alle huidige normen

EAB voldoet aan alle huidige Europeese standaarden en normen voor het ontwikkelen en produceren van magazijninrichting. Voor ondersteunende constructies in gebouwen die wij leveren zijn wij gecertificeerd in overeenstemming met SS-EN 1090 en beschikken over een Zweeds certificaat voor het ontwikkelen van bouwkundige stalen constructies. Voel je vrij om meer te lezen over EAB zijn ontwikkelings principes, of bekijk meer achtergrond informatie over hoe wij bouwen en de manier hoe wij garant staan voor de duurzaamheid en kwaliteit in alle fases.

de belofte van EAB Built to last

EAB’s Duurzaamheids boek

Built to Last®. Dit zegt alles over hoe wij denken en handelen hier bij EAB. Dit is een belofte aan onze klanten, maar ook een belofte aan onze werknemers, leveranciers en iedereen waarmee we samenwerken.

Lees EAB’s Duurzaamheids boek hier.