You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

HET MAGAZIJN ALS WERKPLEK

Omdat magazijninrichting gezien wordt als onderdeel van de werkplek zijn er verschillende regels en veiligheidsvoorschriften waar men zich aan moet houden.

Sommige zijn volgens de EN standaarden en andere zijn van de Zweedse werk milieu autoriteiten. Als we onze veiligheids oplossingen bedenken nemen we al deze regels en veiligheidsvoorschriften mee. Daarnaast bedenken we ook hoe de levensduur van de stelling zo lang mogelijk blijft.

We weten dat je medewerkers de beste en het belangrijkste zijn en dat hun veiligheid voorop staat, dit staat dan ook voorop bij al onze projecten. Als er iets bij je opkomt tijdens het project, dan ben je altijd welkom om dit te bespreken met onze projectmanager.
Veiligheid in het magazijn EAB

BESCHERMING VAN DE FRAMES EN STAANDERS

Wij hebben verschillende typen van impact beschermers ontwikkeld voor onze pallet stelling. Met de juiste beschermers is jou magazijn inrichting nog beter schermt en blijft het langer goed.

EAB Veiligheid in het magazijn

DOORVALBEVEILIGING

EAB heeft verschillende typen barrieres voor de veiligheid in het magazijn. Deze producten zijn erg flexibel om bij verschillende problemen als oplossing te kunnen dienen.

aanrij beveiliging met rails

Aanrijbeveiliging

EAB heeft verschillende typen barrieres voor de veiligheid in het magazijn. Deze producten zijn erg flexibel om bij verschillende problemen als oplossing te kunnen dienen.

Lees hier meer over de producten: aanrijbeveiliging
Veiligheid in het magazijn EAB Built to last

MEER VEILIGHEIDS PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT:

  • IndustrIele beschermers for wanden, kolommen en machines
  • Flexibele staanderbeschermers als accessoire voor verschillende producten.
  • Framebeschermers voor palletstellingen
  • Bescherming met een railing dat goed werkt als scheiding van intern transport.
Staander beschermer, hoogte 400mm

Dit is waarom
onze producten blijvend zijn

Toen we onze merknaam gestart zijn, hebben we alles gebouwd rondom de sleutelwoorden Built to Last®.

Het is een merk belofte welke we onze klant geven en continue nastreven op verschillende manieren. Built to Last® is een geregistreerd handelsmerk in Zweden en is eigendom van EAB.

EAB heeft veel te bieden onder de Built to Last® paraplu, niet op de laatste plek, op het gebied van relaties en onze beloftes. Maar we willen ook graag in detail uitleggen waarom onze oplossingen blijvend zijn. Daarvoor hebben we EAB ontwikkelings principes bedacht.

Lees hier meer over onze ontwikkelings principes en waarom onze producten blijvend zijn.

Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

WANNEER WAS JE MAGAZIJN VOOR HET LAATST GEKEURD?

Volgens de Zweedse standaard SS-EN-15635:2008, en Europese standaard EN-15635:2008, moet je magazijn vanaf de installatie iedere twaalf maanden worden gekeurd. Het is belangrijk te checken of de staanders niet zijn vervormd, dat veiligheidspinnen in de liggers zitten en dat het belastingsbord juist geplaatst is.

Lees hier meer over de keuringen van pallet stellingen

Magazijninrichting EAB build to last

VRAAG ONZE
VEILIGHEIDS RAAD

Met onze uitgebreide en brede ervaring zijn wij zeer bedreven in de eisen van de wetten en voorschriften: Neem alsjeblieft contact met ons op als je behoefte hebt aan advies of informatie over veiligheid en bescherming in jouw magazijn.

Contact met ons op