You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

DIRECT CONTACT TIJDENS HET COMPLETE PROCES

Een oplossing van EAB is built to last voor tientallen jaren, net als de relatie die wij opbouwen met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Wij verzekeren u dat er contact blijft tijdens het complete project, van het concepontwerp tot aan de oplevering.

EFFICIENT EN RENTABILITEIT IN FOCUS

Misschien had je al een idee welk systeem je graag zou willen hebben. Maar als we kijken wat er aan opties zijn om jou magazijn nog effectiever te laten werken, dan maken we altijd nog een alternatieve oplossing die je er naast kunt leggen om te vergelijken.

WE KOMEN ZELDEN MET NIEUWE OPLOSSINGEN

Door onze uitgebreide ervaring komen we zelden met een nieuwe oplossing, we hebben bijna alles al wel een keer gezien of gedaan hebben! Dit betekent dan ook dat we weten wat werkt en wat er benodigd is voor jouw bedrijf.

Daniel Wellington

GEEN VERRASSINGEN

Wij willen niet tegen verrassingen aanlopen en daarom tekenen wij uw magazijn in ons tekenprogramma zodat u een volledig beeld heeft wat het eindresultaat gaat worden.

Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

LEVERING EN MONTAGE

Als de opdracht is gegeven dan maken we een afspraak voor de levering en installatie. De meeste klanten laten ons de montage doen. Dit verzekert ons beiden dat het systeem doet wat we belooft hebben en dat het ”built to last” is.