You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Voor een magazijn inrichting is het niet alleen belangrijk dat je er veel spullen in kwijt kunt. Een veilige omgeving voor de medewerkers is nog wel meer van belang. Hoe zorg je nu voor de juiste oplossingen op het gebied van magazijn veiligheid en bescherming? Daar weten wij als specialist in magazijnen alles van.

Belang van veiligheid in het magazijn

In een magazijn staan zware spullen opgeslagen. Deze moeten veilig opgeborgen worden om te zorgen dat ze niet uit de rekken vallen. Veiligheid is belangrijk voor de mensen die in het magazijn werken. Maar schade aan de spullen zorgt uiteindelijk ook voor omzetderving. Investeren in veiligheid en bescherming is als magazijnhouder daarom essentieel.

Magazijn veiligheid door EAB

EAB gaat uit van het principe Built To Last. Wat betekent dit voor onze klanten? Ons concept van Built To Last stamt af van het solide en robuuste ontwerp van onze producten. Door de tijd heen hebben wij het concept verder ontwikkeld en is het de basis van ons bedrijf geworden. Het staat voor ons voor het volledige proces van ontwerp tot levering van de oplossingen. Bij al deze oplossingen staat veiligheid bovenaan. We nemen niet alleen onze producten, maar ook de mensen die wij helpen zeer serieus.

Aanrijbeveiliging

Aanrijbeveiliging is bedoeld om muren te beschermen, maar wordt ook gebruikt voor bescherming van machines, kantoren, hoogspanningskasten en andere zaken. Onze klanten zetten deze zelf in elkaar of ze kiezen ervoor om de montage door ons te laten doen.

Aanrijdbescherming

EAB’s vrijstaande aanrijdbescherming is ontworpen om je palletstelling zo goed mogelijk te beschermen. Met een hoogte van 400 mm en een solide ontwerp vergroot je de levensduur van je stelling aanzienlijk. Het zorgt ervoor dat je stelling en producten geen schade oplopen als er bijvoorbeeld fouten worden gemaakt met de vorkheftruck.

Staanderbescherming

Met een staanderbeschermer van EAB bescherm je je palletstelling waar deze het meest kwetsbaar is, aan de onderkant van de staander. De staanderbeschermer is beschikbaar met een veerfunctie, waardoor het meer aankan. Bovendien zorgt het voor veiligheid van de stellingen en daarmee ook de veiligheid van de medewerkers.

Gaaslegborden

EAB’s gaaslegborden voorkomen dat pallets tussen de liggers doorvallen, het voorkomt ook dat kleine goederen vallen en dit iemand kan raken. De gaaslegborden zijn uiterst geschikt voor ruimtes zoals een heftruckgangpad.

Palletstop

Met de EAB palletstops zorg je ervoor dat de pallets niet te ver worden doorgeduwd en hierdoor achter het frame naar beneden komen of de achterliggende pallet eruit duwen. Deze palletstops zijn zowel verticaal als horizontaal verkrijgbaar. 

Magazijn veiligheid en bescherming EAB

Waarom magazijn veiligheid door EAB laten verzorgen?

EAB heeft een eigen concept gecreëerd waarbij veiligheid en bescherming van de hele omgeving hoog in het vaandel staan. Wil je dit ook voor jouw bedrijf en magazijn? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op